Säkerheter och lån

29 september, 2019 0 av webmaster

Thorn är en långivare som funnits med i branschen sedan 70-talet. Med över 35 medarbetare kan Thorn ge bra rådgivning om privatekonomi. Det är alltid viktigt att välja en långivare där du känner dig trygg. Om banken anser att du inte har den ekonomi som krävs för att ta ett lån är det viktigt att de säger det. Men innan du ansöker om ett lån hos Thorn finns det ett par saker som är bra att känna till. Det är viktigt att du tänker igenom allt noggrant eftersom du så småningom behöver betala tillbaka lånet, plus räntan.

Budget och autogiro

Något av det första du bör göra är att prata med Thorn för att ta reda på hur stort lån du behöver ta. När du vet vad återbetalningstiden är samt räntesatsen kan du också ta reda på vad din månadskostnad kommer hamna på. När du vet det kan du göra en budget, något som är otroligt viktigt för den som lånar pengar. När du väl gjort en budget ser du tydligare vad du måste betala varje månad. Kom ihåg att ta med alla kostnader, inte bara själva lånet utan även matinköp, bensin och hyra (för att nämna några). Kan din ekonomi hantera de utgifter som ett lån kommer medföra? Om allt ser bra ut och du vill ta ett lån hos Thorn är det alltid smidigast att använda dig av autogiro för betalning av lånet. Då behöver du aldrig oroa dig för att glömma att betala, pengarna dras av sig själv. Dessutom slipper du inbetalningsavier som kostar onödiga pengar. När det kommer till din budget finns det bra kalkyler att använda hos Konsumentverkets hemsida.

Säkerhet hos Thorn

När du tar ett lån hos Thorn på 50 000 kronor ingår det ett betalskydd. Detta är en slags försäkring som skyddar dig om du exempelvis skulle behöva sjukskriva dig eller om du blir av med ditt jobb. Hos Thorn kan du läsa mer om hur försäkringen fungerar och vad som ingår i skyddet. Hos Thorn kan du ta lån på mellan 10 000 kronor upp till 50 000 kronor och som mest kan du få avbetalningstid på 60 månader.